II LATES CORINA CRISTINA

Informatii Rapide

Asistenta telefonica:

Tel:   (+4) 0730 005 684

Tel:   (+4) 0322 114 936

Fax:  (+4) 0322 114 936

Asistenta online:

office@cont-consulting.ro

Despre noi

II LATES CORINA CRISTINA a fost infiintat in anul 2010, dar avand in componenta experti contabili cu experienta din 1996, propunandu-si sa ofere clientilor sai servicii de contabilitate, audit, consultanta fiscala si de afaceri, tax planning, servicii de personal-salarizare si servicii conexe.

Pe langa expertiza specialistilor,  avantajul de a fi membra a CECCAR confera o prezenta de incredere in planul afacerilor dvs.

Viziune
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul" (Goethe)
Despre curaj a fost vorba acum mai bine de 10 ani cand am pornit a cladi aceast tip de afacere (adevarata aventura in Romania anului 1996, gandind la nesiguranta politica/economica/legislativa a momentului - adevarate nisipuri miscatoare). Acum putem insufla si celor din jur (clienti si colaboratori) curajul de a face primul pas.

Misiune
Sa punem in slujba partenerilor de afaceri profesionalismul nostru, cunostintele si experienta acumulate de peste 22 de ani de experienta a conducerii societatii pentru a ne sustine reciproc dezvoltarea.

Valori
 INTEGRITATE
 INDEPENDENTA
 PROFESIONALISM
 CONFIDENTIALITATE
 LUCRUL IN ECHIPA

Dotari
Compania dispune de o infrastructura moderna, dotari IT, programe informatice performante precum si personal calificat - economisti licentiati, majoritatea fiind atestati ca experti contabili sau  contabili autorizati stagiari, auditori financiari, consultanti fiscali.

II LATES CORINA CRISTINA - Locul 1 in Top 10k Balciu, clasa CAEN 6920

II LATES CORINA CRISTINA
Oportunitati de afaceri

© Copyright 2010 II LATES CORINA CRISTINA